Wil je graag inspiratie opdoen over opruimen?

Houd je ervan om af en toe even lekker te relaxen met een netflix-serie?
Dan heb ik iets voor je, deze twee kun je samen uitstekend combineren!

Ik deel graag mijn favoriete netflix-series over opruimen met je.

Tyding up – Marie Kondo

Marie Kondo is de Japanse opruimgoeroe. Zij heeft het opruimen wereldwijd echt op de kaart gezet. Maar haar liefdevolle kijk op spullen helpt ze als opruimexpert mensen over de hele wereld. Ze helpt hen om weer rust te creëren in huis en dankbaarheid voor spullen is een belangrijk aspect. Hierdoor wordt je zelf ook geïnspireerd om meer te kijken of je echt blij wordt van spullen en kijk je met dankbaarheid de spullen in jouw huis.

Tidying Up with Marie Kondo | Official Trailer [HD] | Netflix 

Sparking Joy – Marie Kondo

Marie Kondo helpt ook ondernemers met opruimen. In deze serie laat zij zien dat ze ook op de zakelijk markt een grote bijdrage kan leveren aan ondernemers. Samen met verschillende ondernemers zorgt ze voor rust en structuur in hun bedrijven.

Sparking Joy with Marie Kondo | Official Trailer | Netflix – YouTube

Get organized – The Home Edit

De Amerikaanse organizers Clea en Joan pakken het groots aan. Ze gaan bij bekende en onbekend mensen aan de slag. Eigenlijk gaan ze te werk als personal organizers. Ze organiseren samen met hun team diverse ruimtes in de verschillende huizen. Hun klanten weten niet wat ze overkomt, ze kijken hun ogen uit naar het eindresultaat. Het is echt een serie op z’n Amerikaans. Maar zeker een serie waar je veel inspiratie uit op kan doen.

Get Organized with The Home Edit | Official Trailer | Netflix – YouTube

The Minimalists

Een iets andere serie dan de voorgaande, maar deze moet je ook absoluut gezien hebben! Joshua Fields Millburn en Ryan Nicodemus helpen, als the minimalists, miljoenen mensen om zinvol te leren leven met minder. In deze serie wordt je een spiegel voorgehouden hoe wij op dit moment leven met de hoeveelheid bezittingen en spullen in de samenleving. Je wordt echt aan het denken gezet hoe makkelijk we spullen kunnen verkrijgen en kunnen aanschaffen. Waardoor onze huizen steeds maar voller en voller komen te staan met spullen.

The Minimalists: Less Is Now | Official Trailer | Netflix – YouTube

Welke serie ga jij kijken?
Of door welke serie ben jij geïnspireerd geraakt?

Ben je geïnspireerd en zou je graag ook zo’n georganiseerd huis willen? Maar zie je dit niet alleen zitten. Ik help je graag. Neem vrijblijvend contact met mij op.

* Heb je geen netflix-account vraag of je bij iemand mag kijken. Het is echt de moeite waard!