Ervaringen

Een selectie van ervaringen van klanten die samen met mij aan de slag zijn gegaan.

Samen opruimen heeft me meer gebracht dan ik verwacht had: het was effectief en heel leerzaam. In mijn eentje viel ik van het een in het ander, was ik aan het eind van de dag moe en keek ik nóg tegen een stapel spullen aan. Ik ben heel blij met het resultaat: er ligt nu een goede basis die praktisch en overzichtelijk is. En het ziet er ook nog mooi uit.

Eva, fijn dat je geen druk legt om dingen die voor mij van waarde zijn (of waren) weg te doen. Juist door jouw begrip, kon ik er zelf met meer afstand naar kijken. Na je eerste bezoek, kon ik ineens besluiten nemen. Toen ik de spullen tevoorschijn haalde, zag ik dat het materiaal al aan het vergaan was!

We hebben samen ook gekeken naar een grote (werk)klus waar ik erg tegenop zag. Je hebt me heel concreet laten zien hoe ik zoiets kan aanpakken. En het heeft gewerkt! De klus is klaar. Sneller dan anders en het heeft me veel minder energie gekost.

Janine

Eva heeft tijdens een inspiratiesessie mij geholpen om bezig te gaan met opruimen en meer orde te creëren in eigen huis. Mijn hulpvragen waren goed opgepakt en door behapbare oplossingen aan te bieden, durf ik nu aan te slag te gaan met iets wat eerst een té grote opruimklus bleek.
Eva heeft me de handvaten gegeven om er vaker mee bezig te zijn o.a. door af te wisselen in de verschillende opruimklussen en het gebruik maken van een timer. Hierdoor is het niet te groot en blijft het ook geen klus van uitstellen. Ook de tip om de knutsels van mijn zoon te bewaren in één map of juist alleen de allermooiste te bewaren en de rest per foto heeft erg geholpen. Voor mij zit de grootste klus in het opruimen en bijhouden van de administratie. Een eenvoudige tip die begint met het sorteren bij binnenkomst van de post, was een mooie start die ik gelijk kon oppakken. Ik ben nog niet klaar, maar wel een eind onderweg.

Lieneke

Al jaren keek ik op tegen het idee van opruimen. Mijn huis voelde als een chaotische warboel waar ik geen grip op kreeg. Toen kwam Eva in beeld. Samen hebben we niet alleen mijn spullen georganiseerd, maar ook mijn gedachten. De begeleiding was warm en begripvol. Ik heb zelf alle keuzes gemaakt of ik spullen wilde bewaren of juist niet. En het resultaat is verbluffend. Mijn huis ademt nu rust, en ik voel me echt thuis. Het beste deel is dat ik nu gemakkelijk mijn dagelijkse routines kan volgen zonder afgeleid te worden door rommel. Een life-changer!

Sofie

Ik heb bij Eva een online opruiminspiratiesessie gevolgd. Inspiratie heeft het mij zeker gegeven, daarnaast ook nieuwe inzichten in hoe ik het opruimen beter aan kan pakken. Ze geeft concrete adviezen die betrekking hebben op je persoonlijke situatie. In de afgelopen 2 weken heb ik al meerdere kasten opgeruimd. Ook weet ik nu hoe ik mijn dochters bij het opruimen kan betrekken. Kortom: Eva is echt een aanrader wanneer je net als ik niet wist hoe op te ruimen.

Diliana van 't Land

Als drukbezette werkende moeder had ik altijd het gevoel dat ik achter de feiten aan liep. Eva van Natuurlijk opruimen heeft mijn kijk op tijd en ruimte volledig veranderd. Door samen mijn spullen te organiseren en efficiënte routines te creëren, heb ik nu grip op mijn dagelijkse leven. Mijn huis straalt nu rust uit. Ook ik kan mijn kostbare tijd besteden aan dingen die er echt toe doen. Het investeren in Natuurlijk opruimen was de beste beslissing ooit voor mijn persoonlijke leven. Het heeft ons gezin dichter bij elkaar gebracht. Geen onnodige ruzies meer over het opruimen. De sfeer in huis is weer zo fijn!

Emily

Hoofd vol, kasten vol… toen Eva van natuurlijk opruimen kwam hebben we besproken hoe we het gingen aanpakken. Eva begeleid heel rustig en laat de keuze bij jou zelf zonder oordelen en helpt je wel bij de juiste keuze te maken, ook word alles goed gescheiden en de herbruikbare spullen worden weggebracht voor een tweede leven. Eva geeft je tips en trucs voor hoe je het bij kan houden. Ook kan Eva goed luisteren wij zijn zo blij dat we de stap genomen hebben en dit samen hebben kunnen opruimen.

Dank daarvoor🙏

Marjan Helmstrijd

Ik wist niet dat het opruimen van mijn huis zoveel emotionele lading met zich mee kon brengen. Eva heeft me niet alleen geholpen bij het ordenen van mijn spullen, maar ook bij het loslaten van emotionele ballast. Samen zijn we door mijn bezittingen gegaan en heb ik bewuste keuzes gemaakt. Het resultaat is niet alleen een georganiseerd huis, maar ook een opgelucht hart. Ik voel me bevrijd van overbodige lasten en kan nu echt genieten van mijn leefruimte.

Nina

Wij hebben bij Natuurlijk opruimen het gelijknamige pakket afgenomen, wat bestaat uit een drietal werkafspraken van 3 uur. Uiteindelijk werden het zelfs vier afspraken, Eva was hierin heel flexibel.

Het was voor ons heel prettig om samen met Eva alle spullen (en rommel) te sorteren en een nieuwe plek te geven. Eva gebruikt hiervoor een handige methode waarbij we drie stapels maakten: mag weg, moet hier blijven, of elders opbergen. Dat hielp ons om niet te worden afgeleid en om het overzicht en de rust te bewaren.

Eva hielp ook met tips en bracht zelfs spullen mee (bakken, batterij testers). Het contact met Eva was zeer prettig en ging moeiteloos. We zijn heel blij met het resultaat, een opgeruimd huis. Aanrader!

Gerard

 

Ben je enthousiast geworden? Wil je ook meer rust, overzicht en ruimte in huis? 

Neem contact met mij op zodat we kunnen kijken of er een match is.
Je hoort zo snel mogelijk van mij.

 

6 + 11 =