Ik geloof

…dat iedereen kan opruimen.
Maar je moet het wél leren.

Hoi, ik ben Eva!

Ik help vrouwen en hun gezin om meer rust en overzicht te krijgen door spullen op te ruimen in huis en door meer structuur aan te brengen in het dagelijkse leven.

Ik ben 35 jaar, getrouwd en moeder van 2 jonge kinderen. Ik ben een geboren organizer. Al van jongs af aan ben ik altijd al bezig geweest met het opruimen van spullen en het creëren van structuur. Ik ga dan ook erg goed op het hebben van overzicht en een opgeruimd huis en ik gebruik graag een to do lijst.

Mijn ervaring is dat opruimen en overzicht creëren veel rust kan geven. Van nature ben ik gestructureerd, rustig en geduldig. Ik vind het fijn om een rustige leefomgeving te creëren met weinig prikkels.

In een opgeruimd huis met alleen maar spullen in huis waar ik blij van wordt en welke ik gebruik ervaar ik meer rust. Ik kan dan meer genieten van de dingen om mij heen en leven in het moment. Ik gun iedereen zo’n fijne plek en help anderen daar graag bij.

Door mijn jarenlange ervaring (15 jaar) als leerkracht, pedagoog en ambulant begeleider van kinderen en jongeren met ASS heb ik ervaring opgedaan met de begeleiding van mensen en het aanleren van nieuwe vaardigheden.

Maar mijn verlangen bleef om op een andere manier mensen te begeleiden. Vandaar dat ik de opleiding tot Professional Organizer / opruimcoach heb behaald. Nog elke dag ben ik dankbaar dat ik van mijn talenten mijn werk heb kunnen maken.

Verandering begint bij jezelf

Zoals je inmiddels weet houd ik al van jongs af aan van overzicht en structuur. Ik geniet hiervan en het geeft mij heel veel rust.

Als moeder in een jong gezin weet ik dat het een uitdaging blijft om je gezinsleven te combineren met je werk, je sociale leven en het huishouden. Het is dan ook niet gek dat het soms even niet meer lukt. Maar hoe fijn is het als je weer grip krijgt op de situatie. Ik geniet er enorm van om mensen daarbij te helpen.

MAAR toch merkte ik de laatste jaren dat er iets niet klopte. 

Dat er langzaamaan ongemerkt steeds meer spullen in huis kwamen. 

Ik bleef maar spullen kopen. Ik wilde graag steeds maar meer en meer spullen. De tijd waarin we nu leven laat ons denken dat we altijd maar alles moeten hebben en moeten kopen.

Totdat ik er op een gegeven moment klaar mee was! Ik wilde dit niet meer.

Ik wist hoe ik moest gaan opruimen, dus zo ben ik stap voor stap aan de slag gegaan met opruimen in ons huis. Ook weet ik nu om te gaan met het voorkomen van impulsaankopen. 

Hierbij moest ik echt even grenzen opzoeken en dit kostte zeker tijd en energie. Maar het heeft me zoveel gebracht.

Het gaf een enorm gevoel van verlichting, overzicht en rust.

Er zijn nu alleen maar spullen in huis welke worden gebruikt EN waar ik ook daadwerkelijk blij van wordt.

Ik kan weer GENIETEN in huis!

Het is altijd het juiste moment om iets goeds te doen

Waarom

Natuurlijk opruimen?

N

Natuurlijk opruimen, omdat ik anderen wil helpen naar een situatie waar opruimen weer vanzelfsprekend wordt.

N

Natuurlijk opruimen om stil te staan bij alle spullen die we ongemerkt in huis halen. Je hebt niet zoveel spullen nodig dan je misschien zou denken.

Ik ga graag samen met jou aan de slag waarbij je leert hoe je alleen nog spullen in huis bewaard waar jij blij van wordt en welke je ook echt gebruikt. Zodat er meer ruimte en rust is huis

Nieuwe routines bedenken die passen bij jouw gezin. Als opruimcoach kijk ik graag samen met je mee.

We brengen samen weer structuur aan in jullie huishouden. Een huishouden waar iedereen kan groeien en bloeien. Zodat plezier en genieten voorop komen te staan.

 

 

Mijn missie

Waar ik in geloof

Ik weet zeker dat iedereen kan opruimen. Ook jij kunt het!

Maar heb je ooit écht geleerd hoe je moet opruimen? Hoogstwaarschijnlijk is er altijd tegen je gezegd ‘Ruim jij dit even op?’.
Het ‘dit even opruimen’ is zo groots, er komt veel meer bij kijken. Het is daarom ook niet gek dat je weinig weet over opruimen, het toepassen van routines en het kiezen welke spullen jou nu echt blij maken.

Ik gun jou dat je op een natuurlijke manier kunt opruimen. Het toepassen van de natuurlijke opruimmethode zodat opruimen vanzelfsprekend gaat worden, zonder veel tijd kwijt te zijn. Zodat je alleen nog maar spullen in huis hebt welke je gebruikt en waar je echt blij van wordt. Een reis van chaos naar rust en ruimte.

Je mag weer rust ervaren in jouw huis.

Weetjes over mij

Ik houd echt van thee! De hele dag door drink ik thee. Ik start mijn dag met een kop thee en ik eindig mijn dag met een kop thee. Verse gember-citroen thee en verse muntthee zijn mijn favoriet!

Ik ben (meestal) een echt huismus. Ik vind het heerlijk in en rondom mijn huis te zijn. Thuis kom ik echt tot rust.

Maar ik ga ook graag op reis en ik wil dan echt van alles zien, lopen langs alle mooie plekken totdat mijn voeten er zeer van doen. Samen met mijn man heb ik al veel gezien van de wereld. Nu ook met de kinderen bezoeken we steeds weer mooie nieuwe plekken. En dan hoeft niet altijd ver weg te zijn, dichtbij huis blijven we mooie plekken ontdekken.

 

Ik vind het heerlijk om in beweging te zijn. Het liefst buiten in de natuur. Lekker wandelen, hardlopen of yoga beoefenen. Even de rust opzoeken. Heerlijk even tijd en ontspanning voor mijzelf.

Ik sta graag in de keuken. Ik ben veel met voeding bezig, ik eet weinig dierlijke producten. Ook kook en bak ik graag. Bananenbrood is mijn favoriet.

Ik ben steeds meer bezig met duurzaamheid. Ik koop graag tweedehands spullen en kleding. Bewust spullen kopen en kijken of iets echt nodig is, vind ik ook erg belangrijk. Het hoeft niet perfect maar alle beetjes helpen.

 

Je weet nu van alles over mij.

Ik ben nu benieuwd naar jou! Wie ben je?
Is opruimen voor jou een tijdrovende klus?
Wat staat het opruimen nu nog in de weg?

Of misschien heb je na het lezen van mijn verhaal  het idee gekregen dat ik iets voor je kan betekenen.

Laat het me weten via onderstaand contactformulier.

 

6 + 2 =