4 maanden 1op1 traject

Een opgeruimd huis krijgen en behouden

Doe mee met het online 1op1 traject en creëer een opgeruimd huis
zodat jij kunt genieten van rust en overzicht in je huis en hoofd.

 

 

Je bent al een tijdje bezig met opruimen

In je hoofd is je huis al helemaal opgeruimd, maar in werkelijkheid zit je tussen een enorme hoeveelheid spullen. Spullen waarvan je soms niet eens wist dat je ze had, laat staan dat je ze gaat gebruiken.
Je hebt geen idee waar te beginnen met opruimen. Als je dan de moed hebt verzameld om te gaan opruimen dan wordt het altijd een enorme chaos in je huis. Eindstand: uiteindelijk heb je nog meer onrust gecreëerd in huis.
Jouw kritische stem vertelt je dat je er een volgende keer maar niet meer aan moet beginnen, want je kunt het toch niet.

Maar je wilt zo graag een opgeruimd huis, je weet alleen niet hoe.

Ik zal je mijn geheim verklappen: samen stap voor stap opruimen is the key!
Daarbij ben ik jouw stok achter de deur. Zo ga je écht leren opruimen, zodat je het daarna zelf kunt blijven toepassen.  
Het opruimen nu ook echt gaat lukken!

Stap voor stap samen aan de slag, ruimte voor ruimte en door gebruik te maken van de Natuurlijk opruimmethode. Waarbij je blijvend resultaat creëert want je kunt je huis straks opgeruimd houden. Hier heb je dus levenslang profijt van!

Herken je dit?

N

Staat jouw huis ook vol met spullen?

N

Blijf je opruimen en lijkt er geen einde aan te komen?

N

Blijf je het opruimen maar uitstellen en heb je geen idee waar je moet beginnen?

N

Heb je moeite met het wegdoen van spullen?

N

Blijf je maar spullen kopen?

N

Is je huis geen fijne, gezellige plek om tot rust te komen?

N

Mis je structuur en regelmaat?

N

Ervaar je veel onrust in huis en je hoofd?

N

Heb je ‘s avonds weinig tijd en energie meer over om iets te doen?

N

Wil je spontaan visite kunnen ontvangen zonder je ervoor te hoeven schamen?

N

Zijn er constant ruzies over het laten slingeren van de spullen in huis. Is het altijd een discussie wie moet opruimen?

Je wilt maar al te graag opruimen.

Het liefst in één keer en zo snel mogelijk. Maar besef je het volgende goed: al deze spullen zijn niet ineens in jouw huis gekomen, dit is een proces van jaren geweest. Het is niet realistisch om al deze spullen in één keer op te gaan ruimen. Stap voor stap met de juiste begeleiding gaat jou dit zeker lukken.

Nu denk je misschien, maar…

N

Ik ben een chaoot, opruimen lukt mij helemaal niet.

N

Mijn hele huis wordt altijd een rommel als ik aan het opruimen ben.

N

Ik stop altijd zo snel met opruimen, want het lukt me toch niet.

Hier komt jouw negatieve stem om de hoek kijken. Dit zijn beperkende overtuigingen. Door deze beperkende overtuigingen kun je je snel uit het veld laten slaan en stop je om echt te starten met opruimen. Want het opruimen heeft immers toch geen zin…

Laat je niet leiden door deze stem in je hoofd. Die negatieve stem in je hoofd wil je in schijnveiligheid houden, het durft geen nieuwe stappen te ondernemen. Bang voor wat er komen gaat.

N

Stel je hebt je arm gebroken en deze moet recht gezet worden voordat het herstelt. Dit is echt even nodig, maar dit doet pijn. Daarna kan je je arm weer gebruiken.

N

Zo is het ook met opruimen. Eerst maak je rommel met de spullen uit de kast, daarna neem je beslissingen over deze spullen, je bewaart de spullen waar je blij van wordt en geeft deze vervolgens weer een plek in de kast. De spullen kun je weer terugvinden en gebruiken. Dit proces doet even zeer. Maar met een super fijn resultaat!

 

Door je bewust te worden waarom je wilt opruimen kun jij jouw negatieve stem aan! Zo kun je samen aan de slag naar een opgeruimd huis, waardoor je weer kunt genieten in alle rust.

Het 1 op 1 traject is voor jou bedoeld als jij :

N

Nu echt eens wilt leren hoe je jouw spullen moet opruimen.

N

Klaar bent al die overbodige spullen in huis en alleen wilt genieten van de spullen waar je echt blij van wordt en van de spullen die je ook echt gebruikt.

N

Het lastig vindt om keuzes te maken welke spullen je wilt bewaren. Je kunt moeilijk beslissingen nemen over spullen.

N

Structuur in huis wilt hebben, waardoor je direct alles terug kunt vinden in huis.

N

Onaangekondigd bezoek wilt kunnen ontvangen. Jouw huis is straks visiteproof waardoor je altijd en voor iedereen de deur open kan doen, zonder je voor de rommel te hoeven schamen.

N

Weer rust en ontspanning wil kunnen voelen in je huis. Je wilt je in jouw huis in alle rust kunnen terugtrekken na een drukke dag.

N

Een frisse start wilt maken na bijvoorbeeld de komst van jouw kinderen of een verhuizing. Je wilt graag dat alle spullen een fijne plek in huis hebben.

N

Tijd wilt hebben voor jezelf of andere dingen, omdat je niet alsmaar bezig wilt zijn met opruimen.

Nog even voorstellen…

Hoi, ik ben Eva

Ik help vrouwen en hun gezin om meer rust en overzicht te krijgen door spullen op te ruimen in huis en door meer structuur aan te brengen in het dagelijkse leven.

Ik ben een geboren organizer. Al van jongs af aan ben ik altijd al bezig geweest met het opruimen van spullen en het creëren van structuur. Ik ga dan ook erg goed op het hebben van overzicht en een opgeruimd huis en ik gebruik graag een to do lijst.

Mijn ervaring is dat opruimen en overzicht creëren veel rust kan geven. Van nature ben ik gestructureerd, rustig en geduldig. Ik vind het fijn om een rustige leefomgeving te creëren met weinig prikkels.

In een opgeruimd huis met alleen maar spullen in huis waar ik blij van wordt en welke ik gebruik ervaar ik meer rust. Ik kan dan meer genieten van de dingen om mij heen en leven in het moment. Ik gun iedereen zo’n fijne plek en help anderen daar graag bij.

Zo ziet het 4 maanden 1 op 1 traject eruit :

N

Minimaal 4 maanden ben ik jou opruimcoach. Tussen de online gesprekken kun je mij altijd om hulp vragen via whatsapp.

N

Een 1op1 kick-off sessie van 60 minuten waarin we samen in je huidige situatie duiken. Je kunt je hulpvragen stellen op het gebied van opruimen en het creëren van structuur.

N

Een motiverende visualisatie van jouw ideale resultaat (een persoonlijke opgenomen audio). Beluister deze audio als je de motivatie even kwijt bent zodat je weer vol goede moed aan de slag kunt gaan.

N

Een persoonlijk stappenplan voor jouw opgeruimde huis. Deze maken wij samen in de eerste kick-off sessie.

N

4 coachcalls van elk 60 minuten. In de coachcalls is er ruimte en aandacht voor de praktische zaken rondom opruimen in huis en alles wat daarbij komt kijken, maar er is ook zeker ruimte voor al jouw hulpvragen, blokkades en overtuigingen die je tegen gaat komen.

N

Na elke call heb je concrete actiepunten.

N

8 motiverende video’s.

N

8 motiverende audio’s

N

Diverse tools en templates voor gebruik tijdens het opruimen.

N

Tussentijds contact via whatsapp (zowel voiceberichten en foto’s). Op vragen reageer ik van maandag t/m donderdag binnen 24 uur. Zo hoef je nooit meer tussendoor vast te lopen!

N

Duur: 4 maanden

N

Kosten €847,- exclusief btw

 

Heb je ooit écht leren opruimen?

Na het 1 op 1 traject heb jij :

N

Meerdere ruimtes in huis opgeruimd.

N

De natuurlijke opruimmethode eigen gemaakt, zo kun je blijvend zorgen voor rust en structuur in huis.

N

Ervaren hoe je in korte tijd moeiteloos kunt opruimen.

N

Geleerd hoe je zelf stap voor stap kunt opruimen.

N

Geleerd hoe je jouw huis opgeruimd kunt houden.

N

Veel meer vrije tijd over omdat je niet telkens bezig hoeft te zijn met opruimen.

N

Je laat je niet meer tegenhouden door perfectionisme en negatieve gedachten.

N

Een enorme groei als persoon doorgemaakt. Het opruimen geeft een enorme boost in je zelfvertrouwen.

N

Enorm veel rust in je hoofd want je hebt nu eindelijk een duurzame oplossing gevonden voor het opruimen van al jouw spullen.

N

Geen stress meer over de rommel en opruimen.

N

De relatie met jouw partner en kinderen zijn enorm verbeterd. Er is een fijne sfeer in huis gekomen. 

N

Er zijn geen ruzies meer over het opruimen van spullen.

N

Geleerd om samen te werken met je partner en kinderen.

N

Geen strijd meer over het feit van wie die vieze sokken zijn, iedereen draagt bij aan het opruimen en is verantwoordelijk voor zijn/haar spullen.

Waar sta jij over een paar maanden?

 

Het moment is aangebroken voor een levens veranderend besluit: investeren in opruimen en de beloningen straks dubbel en dwars verdienen!

Ik heb het voorrecht gehad om als professional organizer / opruimcoach talloze anderen te helpen bij het transformeren van hun leefruimtes. En ik kan je vertellen dat de impact enorm groot is en niet alleen op het gebied van een opgeruimd huis. Neem bijvoorbeeld:

Gezelligheid: De relatie met je partner is enorm verbeterd. Er zijn geen discussies of ruzies meer over het alsmaar laten rondslingeren van spullen en het opruimen. Iedereen draagt bij aan het opruimen en draag verantwoordelijkheid.

Rust vinden: Eindelijk is er rust. Er zijn alleen nog maar spullen in huis welke gebruikt worden en waar je echt blij van wordt. Er is geen afleiding meer, geen onnodige prikkels. Er heerst rust!

Slaapkamer oase: Minimaliseer overbodige decoraties en organiseer kleding op kleur om niet alleen een opgeruimde slaapkamer te hebben, maar ook een ontspannen sfeer voor een goede nachtrust.

Kledingkast detox: Het wegdoen van kleding die je al jaren niet hebt gedragen, creëert niet alleen fysieke ruimte, maar ook een gevoel van lichtheid en zelfexpressie in je dagelijkse outfits.

Keukenrevolutie: Het organiseren van je keuken betekent niet alleen dat je snel bij de juiste pannen kunt, maar het moedigt ook gezondere eetgewoonten aan wanneer je ingrediënten duidelijk zichtbaar zijn.

Kinderspeelhoek: Een georganiseerde speelhoek voor kinderen maakt niet alleen opruimen eenvoudiger, maar stimuleert ook creativiteit en verbeeldingskracht tijdens het spelen.

Het pad naar een opgeruimd en gebalanceerd leven ligt voor je. Sta jezelf toe te genieten van de transformatie die voor je ligt.

Ik gun jou de vrijheid die komt met een opgeruimd huis en de positieve energie die het brengt. Ik geloof in jouw capaciteit om verandering te omarmen en een thuis te creëren dat weerspiegelt wie je bent. Op naar een toekomst vol ruimte, rust en vreugde!

gun jij dit jezelf ook?

Dus blijf je aanrommelen

of ga je ervoor?

 

Ervaringen: samen opruimen met Natuurlijk opruimen

Als drukbezette werkende moeder had ik altijd het gevoel dat ik achter de feiten aan liep. Eva van Natuurlijk opruimen heeft mijn kijk op tijd en ruimte volledig veranderd. Door samen mijn spullen te organiseren en efficiënte routines te creëren, heb ik nu grip op mijn dagelijkse leven. Mijn huis straalt nu rust uit. Ook ik kan mijn kostbare tijd besteden aan dingen die er echt toe doen. Het investeren in Natuurlijk opruimen was de beste beslissing ooit voor mijn persoonlijke leven. Het heeft ons gezin dichter bij elkaar gebracht. Geen onnodige ruzies meer over het opruimen. De sfeer in huis is weer zo fijn!

Emily

Al jaren keek ik op tegen het idee van opruimen. Mijn huis voelde als een chaotische warboel waar ik geen grip op kreeg. Toen kwam Eva in beeld. Samen hebben we niet alleen mijn spullen georganiseerd, maar ook mijn gedachten. De begeleiding was warm en begripvol. Ik heb zelf alle keuzes gemaakt of ik spullen wilde bewaren of juist niet. En het resultaat is verbluffend. Mijn huis ademt nu rust, en ik voel me echt thuis. Het beste deel is dat ik nu gemakkelijk mijn dagelijkse routines kan volgen zonder afgeleid te worden door rommel. Een life-changer!

Sofie

4 maanden 1op1 traject

Een opgeruimd huis krijgen en behouden

Doe mee met het online 1op1 traject en creëer een opgeruimd huis
zodat jij kunt genieten van rust en overzicht in je huis en hoofd.

 

 

Zo ziet het 4 maanden 1 op 1 traject eruit :

N

Minimaal 4 maanden ben ik jou opruimcoach. Tussen de online gesprekken kun je mij altijd om hulp vragen via whatsapp.

N

Een 1op1 kick-off sessie van 60 minuten waarin we samen in je huidige situatie duiken. Je kunt je hulpvragen stellen op het gebied van opruimen en het creëren van structuur.

N

Een motiverende visualisatie van jouw ideale resultaat (een persoonlijke opgenomen audio). Beluister deze audio als je de motivatie even kwijt bent zodat je weer vol goede moed aan de slag kunt gaan.

N

Een persoonlijk stappenplan voor jouw opgeruimde huis. Deze maken wij samen in de eerste kick-off sessie.

N

4 coachcalls van elk 60 minuten. In de coachcalls is er ruimte en aandacht voor de praktische zaken rondom opruimen in huis en alles wat daarbij komt kijken, maar er is ook zeker ruimte voor al jouw hulpvragen, blokkades en overtuigingen die je tegen gaat komen.

N

Na elke call heb je concrete actiepunten.

N

8 motiverende video’s.

N

8 motiverende audio’s

N

Tussentijds contact via whatsapp (zowel voiceberichten en foto’s). Op vragen reageer ik van maandag t/m donderdag binnen 24 uur. Zo hoef je nooit meer tussendoor vast te lopen!

N

Duur: 4 maanden

N

Kosten €847,- exclusief btw